Bil - och Båtimport från USA www.perstad.se  www.autotrader.com Sportbåtar i Florida kostar en tredjedel av priset hemma, även om du lägger på transport och avgifter blir det en rejäl vinst.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Newsvine Share via e-mail Print

Carl-Ingemar Perstad

Kontakta:

USA är den största marknaden för bilar i världen och det land svenskar väljer för bilimport av först och främst rena amerikanska bilar, men också europeiska märken.


Konkurrensen är stenhård mellan bilhandlarna och sortimentet är mycket större än i Sverige. Amerikaner byter också bil oftare och priserna på begagnade bilar faller rejält efter bara 2-2,5 år, för vissa bilmodeller mer än 50%. Som privatperson bosatt i Sverige kan du importera en bil per 12 månader.


Den vanligaste formen av biltransport från USA är med containerfrakt. Detta är det säkraste sättet att transportera och man kan dessutom packa in mer prylar än bara bilen som man köpt i USA.


När du ändå är i USA så passa på att handla annat som är avsevärt billigare i USA än i Sverige.Allt du köper måste varudeklareras och tull och moms skall betalas när du kommer till Sverige.

Exempel:

Frakt i container till Göteborg kostar från 9 000 kr och uppåt. Tullkostnaden är 10% och momsen 25%. Till detta kommer registreringsbesiktningen.


Kolla gärna min BilBlogg

MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Mail: carlperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Perstads Bilblogg www.Perstad.se Fakta Om Cape Coral Bil / Båt Import från Florida Upplev Cape Coral Tomter Till Salu Cape Coral Florida Spela Golf i Florida Fiske i Florida Lägenheter Till Salu i Florida Info. Om Att Köpa Hus i Florida

Copyright 2016 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Home Vigsel / Bröllop i Florida

MyFlorida.se

Besöksadress: 1222 SE 47th St.

Cape Coral, FL 33904, USA
Email: carlperstad@gmail.comEpost: susperstad@gmail.com


www.boattrader.com

http://fortmyers.craigslist.org/

Länktips:

Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida