Utländska medborgare kan köpa hus / lägenhet i Florida.  

På vanligt turistvisum (ESTA)  kan ni  stanna i 90 dagar i USA. Vill man stanna längre kan man ansöka om ett B1/B2 Visa som gör att man får stanna i 6 månader, dvs hela vinterhalvåret. Man kan även förlänga det i ytterligare 3 månader. Se Amerikanska Ambassadens hemsida.

För att få tillstånd att resa in i USA måste du registrera dig på på följande sida från US Immigration: ESTA-Registrering

Detta visum har inga restriktioner utan det är enbart administrativt arbete och en stämpel i passet. Ett B1/B2 visum är giltigt i 5 -10 år.


Utländska medborgare kan finansiera sitt husköp / lägenhetsköp med lokala banker. Det kan ta  ca 4-6 veckor att få en ansökan godkänd. Kontantinsatsen brukar ligga på ca 35  - 40%. Ju högre kontantinsats desto lättare att få lånet godkänt.
Typisk kanal i Cape Coral

Om du väljer att hyra ut ditt hus / lägenhet bistår vi även med en Fri Hemsida / Web på Internet som du kan använda i din marknadsföring, och ser även till att din hemsida läggs ut på nätet.

Bra att veta om husköp / lägenhetsköp i Florida


Share on Facebook Share on Twitter Share on Newsvine Share via e-mail Print

House Watch - Ser till ditt hus

Myflorida.se ombesörjer ”House Watch” så du vet att ditt hus / lägenhet ses om också när du inte är här. Behöver du hantverkare så ordnar vi det.


Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 19 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi Skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Bra Att Veta: Mäklare i Florida arbetar annorlunda mot svenska mäklare. Jag har tillgång/säljer samtliga hus / lägenheter som är Till Salu i hela Florida. Det är alltid säljaren som betalar provisionen och alla avgifter  vid en försäljning.

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®

Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty  Inc.   
Cape Coral


MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Perstads Bilblogg www.Perstad.se Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Tomter Till Salu Cape Coral Florida Spela Golf i Florida Fiske i Florida Lägenheter Till Salu i Florida Info. Om Att Köpa Hus i Florida

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaMail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Villa Bimini

Copyright 2017 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Home
Perstad & Perstad Snackar Bilar Vigsel / Bröllop i Florida myflorida.se Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida