Share on Facebook Share on Twitter Share on Newsvine Share via e-mail Print
Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Perstads Bilblogg www.Perstad.se Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Tomter Till Salu Cape Coral Florida Spela Golf i Florida Fiske i Florida Lägenheter Till Salu i Florida Info. Om Att Köpa Hus i Florida under $200,000  $200-$300,000  $300-$400,000  $400-$500,000 över $500,000

Hus till salu under $400,000 i Cape Coral och Fort Myers, Florida

MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset

Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 20 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi Skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Bra Att Veta: Det är alltid säljaren som betalar provisionen.

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®

Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty  Inc.   
Cape Coral


MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaCopyright 2017 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Home
Mer info.Bilder klicka på den blå sifferkombinationen under kartan

Pris: $399,000  TILLFÄLLE! Prisvärd Poolvilla med access till Mexikanska golfen vid kanal 3 sovrum med 2 bad, byggår 1993, boyta 188 kvm.  Öppen planlösning. Klinker i hela huset förutom i sovrummen, Barkök,  Pool med stor uteplast med plats för solstolar. Uteplats under tak, Dubbelgarage.  Brygga / Båtlift.  Nära till restauranger och shopping. Ligger i ett mycket atraktivt område i sydvästra Cape Coral.$399,000

VIKTIGT ATT VETA:

Det är olagligt av svenska eller amerikanska mäklare eller mäklarbyråer att kräva ersättning/ betalning/avgift av köparen för att köpa hus/lägenhet i Florida. Det är endast Titleföretag som sköter affären som tar betalt av SÄLJAREN för dessa utgifter. Det är endast Titleföretag som handhar köpeskillingen och ev. extra avgifter, ALDRIG enskilda mäklare eller mäklarbyråer i Sverige eller i Florida.


Perstad & Perstad Snackar Bilar Vigsel / Bröllop i Florida myflorida.se Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida

Inget hus som passar din smak eller din plånbok. Berätta vad du söker.  

Jag har tillgång till och säljer samtliga hus / lägenheter Till Salu i  Cape Coral / Fort Myers / Sanibel /Naples med omnejd i Florida.


Pris: $350,000 Poolvilla vid kanal - i attrktiva Country Club området, Cape Coral - 10 min till närmaste sandstrand 3 sovrum med 2 bad, byggår 1978, boyta 182,5 kvm. Ljus öppen planlösning. Högt i talk. Klinker och laminat i hela huset. Barkök, Soluppvärmd pool, Pool med stor uteplast med plats för solstolar. Uteplats under tak med söderläge med sol hela dagen på uteplatsen.  Dubbelgarage, Orkanskydd, Brygga/Båtlift. Brygga stor för nog att användas som en extra uteplats. Nära till restauranger och shopping. Ligger i ett mycket atraktivt område i centrala Cape Coral.
Mer info.Bilder klicka på den blå sifferkombinationen under kartan

$350,000