Bygga eget hus i Florida - 5 st Modellhus
Share on Facebook Share on Twitter Share on Newsvine Share via e-mail Print

Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 19 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Parado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Bra Att Veta: Mäklare i Florida arbetar annorlunda mot svenska mäklare. Jag har tillgång/säljer samtliga hus / lägenheter / modellhus / tomter som är Till Salu i hela Florida.

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®

Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty  Inc.   
Cape Coral


$174,900

5 st olika modellhus från $174,900 till $299,000 . Kompletta hus alla med granit i kök och badrum, anlagd trädgård och stenläggning på garageuppfart, entree, och altan. Många valmöjligheter med inredning. Poolpaket startar på $23,9000 Tomter finns från $15,000. Flera av dessa hus finns redan färdigbyggda och är nu till salu.

St. Martin - 173 kvm
3 sovrum med 2 bad, varav ett master sovrum med eget bad, granit i kök och badrum, köksö, rostfria vitvaror, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.
Poolpaket startar på $23,9000

För mer info:
sperstad@tele2.seSt. Croix - 151 kvm
3 sovrum med 2 bad fördelat på 151 kvm varav ett master sovrum med eget bad. Granit i kök och badrum, rostfria vitvaror, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.
Poolpaket startar på $23,9000

För mer info:
sperstad@tele2.se


Antigua - 211,5 kvm
3 sovrum med 3 bad, varav ett master sovrum med eget bad, en gästsvit med eget bad, granit i kök och badrum, barkök, rostfria vitvaror, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Sommarkök på uteplatsen. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.
Poolpaket startar på $23,9000

OBS: Detta hus finns till salu färdigbyggt med pool på en attraktiv tomt med access till Mexikanska Golfen.

För mer info / bilder:
susperstad@gmail.com

För mer info / bilder:
sperstad@tele2.se$259,900

Modellhus St. Croix i Florida

Modellhus St. Martin i Florida

Modellhus Antigua i Florida

Modellhus Tobago i Florida

Tobago - 230 kvm
3 sovrum med 3 bad, varav ett master sovrum med eget bad, två gästsviter med eget bad, granit i kök och badrum, barkök, rostfria vitvaror, kontor, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta.
Pool med uteplats och sommarkök. Dubbelgarage.

Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage extra stort. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.

OBS: Detta hus finns till salu färdigbyggt med pool på en attraktiv tomt med access till Mexikanska Golfen.

För mer info / bilder:
susperstad@gmail.com$289,900

Modellhus Martinique i Florida

Martinique - 231 kvm
3 sovrum med 3 bad, varav ett master sovrum med eget bad och dusch, två gästsviter med eget bad, granit i kök och badrum, barkök, rostfria vitvaror, kontor, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Study /Tv-rum eller kontor. Pool med uteplats och sommarkök.

Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, 3-bils garage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.

OBS: Detta hus finns till salu färdigbyggt med pool på en attraktiv tomt med access till Mexikanska Golfen.

För mer info / bilder:
sperstad@tele2.se$299,900

$199,900

MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Perstads Bilblogg www.Perstad.se Fakta Om Cape Coral Bil / Båt Import från Florida Upplev Cape Coral Tomter Till Salu Cape Coral Florida Spela Golf i Florida Fiske i Florida Lägenheter Till Salu i Florida Info. Om Att Köpa Hus i Florida

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaMail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Villa Bimini

Copyright 2016 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Home Vigsel / Bröllop i Florida
Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida