Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Svenskt Strandbröllop i Florida

MyFlorida.se

Besöksadress: 1222 SE 47th St.

Cape Coral, FL 33904, USA
Email: carlperstad@gmail.com
Ph: +1-239-699-7578Copyright 2018 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Vigsel / Bröllop i Florida Perstad & Perstad Snackar Bilar

Hej Carl-Ingemar & Susanne! 

Vi tackar er för en fantastisk dag som ni arrangerat för oss. Allt flöt på som det skulle och vi kan inte vara mer nöjda med vår dag.

Att vädret dessutom blev FANTASTISKT är något som vi är så glada för. Talet var riktigt bra och vigseln var precis som vi drömt om! 

Kram Amelie & Marcus
Hej Carl-Ingemar och Susanne.

Vi vill med några rader tacka er så jättemycket för en fantastiskt ordnad vigsel och all er fina hjälp kring förberedelserna av vår vigsel.

Platsen, ceremonin, restaurangen och stämningen blev fantastisk och vi är så nöjda och glada med alla era fina insatser. Stort tack till er båda två.

Vi har fantastiska minnen och upplevelser med oss hem och vi har er att tacka för massor av dessa. Vi är också mycket nöjda med Franks bilder. 

Allt gott önskar vi er.

Kram Linda och Love (barnen hälsar också

 :-))

14 juli 2016Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida


Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se

Hej Carl-Ingemar och Susanne, 

TACK för allt och för den fantastiska ceremonin, Sanibel är verkligen något speciellt! Ni båda två är fantastiska och har på alla sätt och vi är så tacksamma, glada och euforiska för hur fantastisk gårdagen var! Det var verkligen en upplevelse det inte går att sätta ord på.

Återigen vill jag och Caroline tacka för allt engagemang, alla snabba svar på mail och all planering som ni gjort för oss, det betyder enormt mycket.

Stort tack också för vigseltalet, det var fantastiskt och träffade verkligen rätt.

Hälsa Susanne och tacka för allt!

Mvh

Krister & Caroline

13 juli 2016


Hej. 

Tack för den fina vigseln igår. Ett minne för livet som vi kan drömma oss tillbaka till många gånger. Även ett bra skäl att åka tillbaka hit och fira bröllopsdagar på. 


Vänliga hälsningar

Richard&Veronica

19 april 2016


Hej!

Stort, stort tack för att ni gjorde vår dag till en fantastisk dag! Vi har knappt hunnit smälta alla intryck från bröllopet, men vi är båda överens om att det blev bättre än vi kunnat hoppats på! Så än en gång, stort tack! Middagen var helt underbar och service, atmosfär lika så!

 

Ha det så bra och tack!

Med vänlig hälsning, herr och fru Malmström 

3 mars 2016Bröllop Reviews Florida Bröllop Reviews Florida