Från och med 25 maj,2018 gäller nya regler inom EU för hur personuppgifter ska behandlas. Reglerna samlas i den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) som framför allt syftar till att stärka integritetsskyddet för enskilda personer. Det ska alltid vara tydligt varför personuppgifter samlas in, hur de används, hur länge de sparas och vilka möjligheter som finns att ta bort dem.

Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som gäst hos oss och därför behöver vi dina personuppgifter för att kunna lägga in din bokning i vårt bokningsprogram, ge kundservice och ta kontakt med dig under din vistelse här i Florida.


Myflorida.se behöver följande kontaktuppgifter för att kunna boka in dig i vårt bokningsprogram:


Namn

Hemadress

Telefon

Email


Den här informationen är till dig som funderar eller redan har bokad ditt sommarhus genom MyFlorida.se Det är viktigt för oss du känner dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter och att vi har en hög säkerhet för att skydda dina uppgifter.
1. Vad innebär det att behandla personuppgifter?

1.1 Vad är en personuppgift?

En uppgift är en personuppgift om den, själv eller tillsammans med andra uppgifter, kan knytas till en levande person. Personuppgifter om dig är alltså all information som direkt eller indirekt identifierar dig, t.ex. ditt namn, din e-postadress, en bild på dig.  Även IP-nummer, cookies och andra krypterade uppgifter och elektroniska identiteter är personuppgifter, om de kan kopplas till dig eller någon annan fysisk person.


1.2 Vad är behandling av personuppgifter?

Alla typer av åtgärder som vi gör med dina personuppgifter är behandling av personuppgifter. Det kan t.ex. vara åtgärder som att uppgifterna samlas in, registreras i datasystem, organiseras i register, används eller lämnas ut till annan. Det kan också vara åtgärder som att  vi raderar eller förstör uppgiften.


2. Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Eftersom MyFlorida.se har ett  samarbete med fastighetsägarna, vill vi berätta hur vi ser på personuppgiftansvaret oss emellan. När du bokar sommarhus/lägenhet, är den personuppgiftsansvariga MyFlorida.se samt fastighetsägarna som även de tar del av dina kontaktuppgifter.

Om du har ytterligare frågor kring behandlingen av dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss.

Susanne Perstad / MyFlorida.se

Email: susperstad@gmail.comMyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Dina Personuppgifter MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset

DINA PERSONUPPGIFTER

Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Perstad & Perstad Snackar Bilar Upplev Cape Coral Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Golf & Fiske i Cape Coral Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Dina Personuppgifter

MyFlorida.se Inc.

Besöksadress: 1222 SE 47th St. ( Vänligen boka tid)

Cape Coral, FL 33904, USA
Ph: +1-239-699-7578
Epost: susperstad@gmail.com

Copyright 2018 © MyFlorida.se Inc.

MyFlorida.se - CapeCoralSusan.com
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Perstads Bilblogg www.Perstad.se