Vi erbjuder en personligt utformad vigsel med den musik som betyder något speciellt för er.  Våra svenska vigselförrättare är auktoriserade och vigselbeviset registreras hos skattemyndigheten när ni kommer hem. Enklare kan det inte bli.
Beachwedding i Florida – nya innetrenden!

Senaste åren har allt fler svenskar bytt den traditionella vigseln hemma mot ett drömbröllop på stranden i Florida. En del tar med släkt och vänner på en drömsemester medan andra lämnar släkten hemma och förverkligar sin romantiska vigsel på tu man hand på en strand i solnedgången.

MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Svenskt Strandbröllop i Florida

Vi hjälper till med att arrangera allt praktiskt som frisör, blommor, fotograf, kläder, mat, bil/chaufför och boende och svarar givetvis för det administrativa arbetet runt vigseln.

Carl-Ingemar och Susanne Perstad är godkända vigselförrättare i Florida. Vigselbeviset får du med i handen och skickar in till skatteverket när du kommer hem.  Vi är lyhörda för dina önskemål och utformar högtidsdagen till ett minne för livet.

Reviews från brudpar - Klicka här!

Sanibel rankas som den romantiska destinationen nr 1 i USA.

Sanibel Island är fortfarande okänt för många, men idyllen är på väg att bli en het destination för just romantik och bröllop.

Barriäröarna Sanibel och Captiva har av resetidningar beskrivits som en oemotståndlig kombination av sandstränder, exotiskt djurliv och tropisk grönska. Här hittar man en avslappnad västindisk atomsfär. Sanibel Island når man enkelt via en bro. Ön har av Arthur Frommer - är en aktad reseskribent i USA - rankats som resmålet nummer 1 före kända resmål som Bali, Paris och Karibien.  Carl-Ingemar och Susanne!

Tusen tack för att ni bidrog så starkt till att göra vår dag så magisk. Det blev allt vi önskat och lite till.

Fantastiskt bra bemötande, service & en personlig och fin ceremoni. Ett minne vi kommer bära med oss för all framtid! 

Tack! 


28 dec 2017

Linda och Joakim CastellSusanne och Carl-Ingemar Perstad

MyFlorida.se

Besöksadress: 1222 SE 47th St.

Cape Coral, FL 33904, USA
Email: carlperstad@gmail.com
Ph: +1-239-699-7578En borgerlig vigsel är för många det naturliga valet för börja det gemensamma livet. Ett borgerligt bröllop behöver inte begränsa festligheterna eller på något sätt göra avkall på fina traditioner, ni kan utforma er vigsel och ert bröllop helt enligt era egna önskemål.

Snarare gör ett borgerligt bröllop att man har större valmöjligheter att utforma sitt bröllop precis så som man själv vill. Till en borgerlig vigsel passar det t.ex. att ha i princip vilka kläder som helst, traditionell bröllopsklänning, dräkt eller en färgad klänning som man dessutom kan återanvända. Mannen kan också välja att ha allt från shorts, jeans till frack, variationsmöjligheterna är oändliga.


Copyright 2018 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Till oss är ni välkomna även om ni inte till hör någon kyrka.

Vigsel / Bröllop i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Perstad & Perstad Snackar Bilar Upplev Cape Coral Golf & Fiske i Cape Coral myflorida.se Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se