Kan jag köpa hus/lägenhet utan att resa till Cape Coral?

Jag har stor erfarenhet av svenska kunder som köpt fastigheter utan att de har närvarat vare sig vid visning eller försäljningen. Det är alltid säljaren som betalar provisionen.

Jag bistår med all tillgänglig information om huset, fotograferar och även videofilmar om så önskas. Filmen läggs ut på Youtube så du kan se den var du än befinner dig.
Har du som andra svenskar drömt om ett egen lägenhet  i Florida?

Då är det rätt tid att slå till.

Säkert har du  hört att lägenhetspriserna i Florida är rekordlåga. Det stämmer, men senaste månaderna har efterfrågan ökat och priserna börja röra sig uppåt.

Har jag råd med en lägenhet vid Mexikanska golfen?

För samma pengar du betalar för en liten lägenhet på spanska solkusten köper du lägenheter i Florida för halva priset. Lägenheterna delar oftast pool, ligger vid kanal och har båtplats.


Vissa lägenheter får man hyra ut som man vill, andra har vissa restriktioner. Väljer du att hyra ut din lägenhet  18-20 veckor per år har du som regel dina kostnader täckta.
Jag ombesörjer med kontakt med bank som lånar ut till icke-amerikaner.


Hur fungerar det att hyra ut?

MyFlorida.se sköter redan sedan flera år uthyrning av svenskägda hus/ lägenheter i Cape Coral till andra svenskar som vill njuta av golf, sol och bad. Eftersom många kommer för 2-4 veckor blir dina omkostnader för huset snabbt täckta och du börjar gå med vinst.

Vi ombesörjer också ”House Watch” så du vet att ditt hus/lägenhet ses om också när du inte är här. Vi bistår även med en
Fri Hemsida / Web på Internet som du kan använda i din marknadsföring. Ser även till att din hemsida läggs ut på nätet.Kanalhus Cape Coral, FL

Vad kostar en lägenhet i Cape Coral?

En lägenhet bestående av 2 sovrum, 2 bad, uteplats/balkong, tillgång till pool mot kanal kostar från $60000 och uppåt beroende om man vill ha utsikt över kanalen eller floden Caloosahatchee som mynnar ut i Mexikanska Golfen. Urvalet är stort.

De flesta lägenheter har också tillgång till bryggplats.

Lägenheter vid Caloosahatchee floden inkl. marina.

Villa vid Caloosahatchee floden

Villa vid Caloosahatchee floden

Kanalhus vid Bimini kanalen,Cape Coral, FL

Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 19 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Bra Att Veta: Mäklare i Florida arbetar annorlunda mot svenska mäklare. Jag har tillgång/säljer samtliga hus / lägenheter som är Till Salu i hela Florida.

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®

Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty  Inc.   
Cape Coral


Köpa Lägenhet i Florida -  Cape Coral och Fort Myers Din Svenska Mäklare i Florida,  Susanne Perstad MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaCopyright 2018 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Perstad & Perstad Snackar Bilar myflorida.se Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Villa Bimini Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se