Utländska medborgare kan köpa hus / lägenhet i Florida.  

På vanligt turistvisum (ESTA)  kan ni  stanna i 90 dagar i USA. Vill man stanna längre kan man ansöka om ett B1/B2 Visa som gör att man får stanna i 6 månader, dvs hela vinterhalvåret. Man kan även förlänga det i ytterligare 3 månader. Se Amerikanska Ambassadens hemsida.

För att få tillstånd att resa in i USA måste du registrera dig på på följande sida från US Immigration: ESTA-Registrering

Detta visum har inga restriktioner utan det är enbart administrativt arbete och en stämpel i passet. Ett B1/B2 visum är giltigt i 5 -10 år.


Utländska medborgare kan finansiera sitt husköp / lägenhetsköp med lokala banker. Det kan ta  ca 4-6 veckor att få en ansökan godkänd. Kontantinsatsen brukar ligga på ca 35  - 40%. Ju högre kontantinsats desto lättare att få lånet godkänt.
Typisk kanal i Cape Coral

Om du väljer att hyra ut ditt hus / lägenhet bistår vi även med en Fri Hemsida / Web på Internet som du kan använda i din marknadsföring, och ser även till att din hemsida läggs ut på nätet.

Bra att veta om husköp / lägenhetsköp i Florida


House Watch - Ser till ditt hus

Myflorida.se ombesörjer ”House Watch” så du vet att ditt hus / lägenhet ses om också när du inte är här. Behöver du hantverkare så ordnar vi det.


Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 19 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi Skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Bra Att Veta: Mäklare i Florida arbetar annorlunda mot svenska mäklare. Jag har tillgång/säljer samtliga hus / lägenheter som är Till Salu i hela Florida. Det är alltid säljaren som betalar provisionen och alla avgifter  vid en försäljning.

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®

Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty  Inc.   
Cape Coral


MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaCopyright 2018 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Perstad & Perstad Snackar Bilar myflorida.se Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Villa Bimini Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se Bra att Veta om Husköp i Florida Bra att Veta om Husköp i Florida