Strandbröllop har blivit en trend som växer, att gifta sig eller förnya löftena i en miljö ni själva väljer. Vi har upparbetade kontakter som ordnar allt kring den stora dagen. 

Det kan handla om brudbukett, att hyra brudklänning, frissa, musik och chaufför med bil, eller förare till er hyrbil.

Naturligtvis har vi förslag på romantiska restauranger och ”hideaways” för bröllopsnatten.


Låt MyFlorida.se - bli ditt Florida
-  Portalen till allt du behöver veta  –

Under våra 30 år i Cape Coral och Florida har vi byggt upp ett stort kontaktnät med företag och hantverkare man kan lita på.


Idén bakom företaget är att erbjuda en helhetslösning, att göra det enkelt men ändå gediget svenskt pålitligt, trots att det handlar om en annan och för många okänd världsdel.

Det betyder att vi kan tillgodose dina personliga önskemål och göra vistelsen till en positiv upplevelse, oavsett om du vill hyra hus, gifta dig, köpa bil eller kanske investera i ett hus för framtiden vid Mexikanska golfen.


Exempel på personlig service:

Vi har köpt flera hus på uppdrag av svenskar som saknat möjlighet att komma till Florida och som annars hade gått miste om en ”bra deal”. Hör av er om ni vill ha referenser från tidigare husköpare.


Vi inreder hus, köper möbler, hyr in hantverkare och övervakar att allt är klart till ni kommer.

Många väljer att slippa lägga tid på praktiska ting under några korta veckor i solen. Den tid ni inte använder huset svarar vi för tillsyn ” House Watch” och kan ordna med hyresgäster enligt era önskemål.

Vi skeppar bilar och båtar till Sverige, Norge och Tyskland, och vi använder vårt kontaktnät för att hitta precis det du söker.  Det gynnsamma klimatet gör att både bilar och båtar inte slits som hemma.


Eller kom över och köp din bil själv, kör nedcabbat och känn vinden i håret. Att köra in till macken är rena nöjet med ett bensinpris på runt femman per liter.

Vi har opartiska besiktningsmän och skickar bilder och en skriftlig rapport på skicket.

Närmare 200 svenskar har upptäckt Cape Corals unika båtlandskap, ständiga sommar och investerat i boende och gjort oasen vid Mexikanska golfen till sitt andra hem.

Prisbilden är gynnsam. Hus som för fem år sedan såldes för 750 000 dollar slumpas i dag för 250 000 dollar, d.v.s. en tredjedel av priset. Till detta kommer en för oss gynnsam dollarkurs.

Vi bistår även med en Fri Hemsida / Web på Internet som du kan använda i din marknadsföring, och ser även till att din hemsida läggs ut på nätet.

Susanne och Carl-Ingemar Perstad

Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset

Kontakta MyFlorida.se

Besöksadress:

MyFlorida.se Inc.

1222 SE 47th St.  

Cape Coral, FL 33904, US


Tele: +1-239-699-757 8


Email: susperstad@gmail.comCopyright 2018© MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

Perstad & Perstad Snackar Bilar myflorida.se Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Mail: SUSPERSTAD@GMAIL.COM?subject=FÖRFRÅGAN Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se Allt Du Bör Veta