Låt MyFlorida.se - bli ditt Florida
-  Portalen till allt du behöver veta  –

Rekordår för Florida

Nu stiger huspriserna


Cape Coral (NewPress) Södra Florida med sina sandstränder, Disney World, Everglades och Sanibel Island noterade rekordmånga besökare under 2013. Nya hotell är på planeringsstadiet och vissa flygbolag har utökat antalet direktflyg från bland annat Danmark och Tyskland.

Att 2013 blev ett rekordår märks också i husbranschen. Botten nåddes 2011 och priserna vänder uppåt.  Villor med pool vid Mexikanska golfen som 2005 såldes för 4.8 milj kr reades några år senare ut av banker för 1.8 milj kr.


Att 2013 blev ett rekordår märks också i husbranschen. Botten nåddes 2011 och priserna vänder nu uppåt. Priserna är fortfarande rekordlåga, men väntas stiga i takt med stegrat intresse från Europa.

Allt fler svenskar har upptäckt att det är köpläge och att man för samma summa som man får en naken tomt hemma kan förverkliga sin husdröm i Florida. Florida går nu mot ett turistmässigt starkt 2015.


Poolvilla vid kanal och brygga, 3 sovrum - 2 bad, garage finns  idag till salu för 1,6 milj kr.

Båtparad Skapar Julstämning


Den årliga båtparaden tredje advent i Cape Coral samlade över 60 julsmyckade båtar. Många hade förutom julbelysning satsat på julgran, tomtar och julsånger ur högtalare, en tradition som pågått sedan 1976.När paraden som också kallas ”Boat a long” startade från Biminibassängen hade tusentals samlats i Four Freedom park för att njuta av den årliga hötidsstunden.  I parken underhöll barnkörer med julsånger, dryck och mat serverades.

Längs kanalerna var många hus upplysta med julbelysning och man hade samlats till det årliga partyt vid kanalen för att se de passerande julsmyckade båtarna.Segelbåtar hade försetts med tusentals jullampor längs masterna och några hade en jolle på släp med en upplyst tomte som frågade om det fanns några snälla barn.

Captiva – En Romantisk Hide Out

TripAdvisor och tidskriften Beach har båda delat ut topplaceringar till Sanibel och Captivas milsånga vita sandstränder mot Mexikanska golfen. 

Captiva fick en tredjeplats för ”Best Romantic Beach” med höga poäng för naturlig skönhet, bra vatten och sandkvalitet, stora p-platser, picnicmöjligheter och stigar längs vattenbrynet.

Avsaknaden av höghus i kombination med en fräsch grönska höjde betyget ytterligare. Genomgående uppskattades möjligheten att hitta en egen strand utan trängsel och känslan av helt oförstörd strandmiljö.


Forskare: Du Blir Lycklig Av Att Resa


Nu är det vetenskapligt bevisat – att resa gör dig lycklig. Nya forskningsrön visar att det finns en faktisk koppling mellan utlandsresor och lyckokänslor. Detta enligt Konsumtionsrapporten 2012 som kommer från Centrum för konsumtionsvetenskap vid Göteborgs universitet.Konsumtionsforskarna har tittat på kopplingen mellan konsumtion och lycka, och enligt rapporten är det framför allt tre former av konsumtion som bidrar till lycka: upplevelsekonsumtion, prosocial konsumtion (till exempel att ge gåvor eller pengar till välgörenhet) samt matkonsumtion.

Att resa är upplevelsekonsumtion.Svenskar är bland de som reser mest i världen. Vi svenskar är ett av de folk i världen som verkligen anammat detta – vi är ett av de folk som reser allra mest, räknat till antalet invånare. Det beror självklart delvis på att vi har en god ekonomisk situation, och har råd att unna oss. Men vi prioriterar också vårt resande.


Flera undersökningar visar till exempel att när konjunkturen går ner och vi håller mer i slantarna, så fortsätter vi ändå att resa.

(Ur SvD 29 juli 2013)


Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida

1400 Colonial Blvd.
Fort Myers, FL 33907
(888) 867.9567
(239) 275.8004

www.swedensfinest.com

***********************************

Skandinavisk Process Automation AB

Blockgatan 14

653 41 Karlstad

Tel: 054-156020

Fax: 054-156560

Mob: 070-5171960

bjorn.lund@skandinaviskprocess.se


PS: Saknar du svenska delikatesser såsom sill, ansjovis, ost och godis och annat smått och gott. A Swedish Affair har det du söker och mycket mer…..

Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaCopyright 2018© MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Besöksadress:

MyFlorida.se Inc.

1222 SE 47th St.  

Cape Coral, FL 33904, US


Tele: +1-239-699-757 8


Email: susperstad@gmail.comMyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Perstad & Perstad Snackar Bilar myflorida.se Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se Cape Coral NewsFlash