Investera i Tomt eller mark i Cape Coral och Fort Myers, Florida.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Newsvine Share via e-mail Print

Kan jag köpa tomt / mark utan att resa till Cape Coral?

Jag har stor erfarenhet av svenska kunder som köpt fastigheter utan att de har närvarat vare sig vid visning eller försäljningen. Det är alltid säljaren som betalar provisionen.

Jag bistår med all tillgänglig information om hus/tomt/mark fotograferar och videofilmar. Filmen läggs ut på Youtube så du kan se den var du än befinner dig.
Hur ser tomtpriserna ut i Cape Coral med omnejd?

Tomter och mark har aldrig varit billigare. Om husmarknaden gjorde en djupdykning 2006 så var det inget mot vad tomtpriserna gjorde. Idag betalar man en bråkdel av marknadsvärdet som det var 2006. En tomt som 2006 såldes för $125,000 säljes idag för $12,500. Tänker man behålla tomten / marken ett par år är det en bra investering.

Vad kostar det att bygga ett hus på min tomt?

Att själv bygga sitt drömhus är få förunnat, men i Florida är det möjligt. För ca $170,000 får du ett standardhus med 3 sovrum och 2 bad och ett dubbelgarage. Granit i kök och badrum. Komplett anlagd trädgård med gräsmatta, buskar och palmer.  Stenläggning på garageuppfart, entree samt altan. Vill man anlägga en pool kostar det ca $25,000 beroende på storlek och utseende.


Jag ombesörjer med kontakt med bank som lånar ut till icke-amerikaner.

Kanalhus Cape Coral, FL

Vilka utgifter har jag om jag köper en tomt i Cape Coral?

Man betalar bara skatt på tomtens taxeringsvärde.


Lägenheter vid Caloosahatchee floden inkl. marina.

Villa vid Caloosahatchee floden

Kanalhus vid Bimini kanalen,Cape Coral, FL

Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 19 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Bra Att Veta: Mäklare i Florida arbetar annorlunda mot svenska mäklare. Jag har tillgång/säljer samtliga hus / lägenheter /tomter / mark /som är Till Salu i hela Florida.

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®

Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty  Inc.   
Cape Coral


MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Perstads Bilblogg www.Perstad.se Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Tomter Till Salu Cape Coral Florida Spela Golf i Florida Fiske i Florida Lägenheter Till Salu i Florida Info. Om Att Köpa Hus i Florida

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaCopyright 2017 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Home
Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan tomt Perstad & Perstad Snackar Bilar Vigsel / Bröllop i Florida Investera i Tomt i Florida Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan