Copyright 2017 © MyFlorida.se  Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Fiska i Mexikanska Golfen eller vid Pine Island en sportfiskares dröm

När de flesta tanker på saltvattens fiske tanker de flesta på djuphavsfiske. Stora båtar som fiskar långt ut på Mexikanska Golfen på jakt efter marlin, tonfisk, sailfish, grouper, snapper och en variation av andra arter.


Här i Florida till lika i andra delar av landet så fiskar vi på ett helt annat sätt. Längs med kusten ges sportfiskarna möjlighet att fånga stora saltvattensfiskar på grunda vatten såsom redfish, spotted seatrout, tarpon,bonefish, pompano, flounder, snook, jacks, and ladyfishRedfish

Seatrout

Tarpon

Gillar du sportfiske har du kommit helt rätt. Floridas sjöar, hav och floder erbjuder ett överflöd av fisk och skaldjur. Möjligheterna är oändliga, både längs kusterna och i inlandet. Upplev ett fiske i världsklass när du kommer till Florida.

Att fiska direkt från piren är en möjlighet, andra hyr en båt och fiskar på grunt vatten bland mangroveöarna, några hundra meter från land.  Det spelar ingen roll hur ovan eller duktig fiskare du är,  här får alla fisk på kroken.

Båtar som tar dig ut på golfen för djuphavsfiske finns bland annat vid Fort Myers Beach.

Golfströmmen är extremt gynnsam för livet i havet och en halvdagstur med en djuphavsfiskebåt brukar bli ett minne med fiskar att visa upp när man kommer hem.Två glada herrar med en nyfångad snook.

Fiskearter bland mangroveöarna

Tripletail

Spanishmackerel

Snook

Snapper

Sheepshead

Ladyfish

Jack Cravelle

Flounder

Bluefish

Cobia

Blacktip Shark

Black Drum

Glad fiskare med en Sailfish

Kontakta:

Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Fiske i Florida Perstad & Perstad Snackar Bilar myflorida.se Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan