För mig är det viktigt att representera ett företag som står för kunskap, trygghet, stabilitet och som alltid sätter kunden i första rum.

Det kan låta som en självklarhet, men under åren i Florida har jag sett hur mindre seriösa husförsäljare drar nytta av utlänningars begränsade kunskap om reglerna kring husköp i USA och vad som skulle bli en investering slutade i ekonomisk katastrof.


En lyckad och trygg bostadsaffär är ingen slump, det gäller att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje moment av säljarbetet.


Jag har en bred kompetens och blev Gulf Gateways Realty Top Producer 2014.
Gulf Gateway Realty, Inc har funnits 14 år i Cape Coral och är specialiserat på internationella kunder - främst från Europa.  Företaget korades till ”Årets Mäklare 2012”.Helt utifrån dina önskemål och köpkriterier skräddarsyr jag dina visningsturer.  Du har säkert många frågor om husköpet - bankkontakter, försäkringar, husbesiktning mm. Jag besvarar dina frågor och guidar dig genom köpprocessen från dag ett, till kontraktsskrivning och inflyttning.


Hjälper också till med frågor gällande försäkringar bil/båt och olika typer av abonnemang såsom vatten/avlopp, el, telefon, TV. Med andra ord att du fått alla dina frågor besvarade.


Du får garanterat gott bemötande, förstklassig service på svenska och engelska, förutsättningar för en trygg affär.Som utlänning kan du välja mellan att köpa hus eller tomt som privatperson eller genom ditt företag. Som svensk medborgare kan du också starta ditt eget företag i Florida och köpa ditt hus därigenom.  

Gulf Gateway Realty har en gedigen internationell erfarenhet som vi ställer till ditt förfogande. Detta kombinerat med ständigt uppdaterad lokal information, goda språkkunskaper och viktiga kunskaper i hus -och arbetskulturen gör ditt köp till en trygg investering för framtiden.


Gulf Gateway Realty Inc. lägger inte på några dolda avgifter vid köp eller försäljning av fastigheter eller tomter. Man skall alltid skall fråga mäklare i USA om dolda avgifter eftersom en del mäklarkontor lägger på en transaktions avgift samt/eller en brokeravgift.


Susanne Perstad - Din Svenska Mäklare i Florida

Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 19 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®     Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty Inc.   Cape Coral


MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaCopyright 2018 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Perstad & Perstad Snackar Bilar myflorida.se Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se