Bygga eget hus i Florida - 5 st Modellhus
Share on Facebook Share on Twitter Share on Newsvine Share via e-mail Print

Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 19 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Bra Att Veta: Mäklare i Florida arbetar annorlunda mot svenska mäklare. Jag har tillgång/säljer samtliga hus / lägenheter / modellhus / tomter som är Till Salu i hela Florida.

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®

Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty  Inc.   
Cape Coral


$174,900

5 st olika modellhus från $174,900 till $299,000 . Kompletta hus alla med granit i kök och badrum, anlagd trädgård och stenläggning på garageuppfart, entree, och altan. Många valmöjligheter med inredning. Poolpaket startar på $23,9000 Tomter finns från $15,000. Flera av dessa hus finns redan färdigbyggda och är nu till salu.

St. Martin - 173 kvm
3 sovrum med 2 bad, varav ett master sovrum med eget bad, granit i kök och badrum, köksö, rostfria vitvaror, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.
Poolpaket startar på $23,9000

För mer info:
susperstad@gmail.comSt. Croix - 151 kvm
3 sovrum med 2 bad fördelat på 151 kvm varav ett master sovrum med eget bad. Granit i kök och badrum, rostfria vitvaror, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.
Poolpaket startar på $23,9000

För mer info:
sperstad@tele2.se


Antigua - 211,5 kvm
3 sovrum med 3 bad, varav ett master sovrum med eget bad, en gästsvit med eget bad, granit i kök och badrum, barkök, rostfria vitvaror, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Sommarkök på uteplatsen. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.
Poolpaket startar på $23,9000

OBS: Detta hus finns till salu färdigbyggt med pool på en attraktiv tomt med access till Mexikanska Golfen.

För mer info / bilder:
susperstad@gmail.com

För mer info / bilder:
sperstad@tele2.se$259,900

Modellhus St. Croix i Florida

Modellhus St. Martin i Florida

Modellhus Antigua i Florida

Modellhus Tobago i Florida

Tobago - 230 kvm
3 sovrum med 3 bad, varav ett master sovrum med eget bad, två gästsviter med eget bad, granit i kök och badrum, barkök, rostfria vitvaror, kontor, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta.
Pool med uteplats och sommarkök. Dubbelgarage.

Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, dubbelgarage extra stort. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.

OBS: Detta hus finns till salu färdigbyggt med pool på en attraktiv tomt med access till Mexikanska Golfen.

För mer info / bilder:
susperstad@gmail.com$289,900

Modellhus Martinique i Florida

Martinique - 231 kvm
3 sovrum med 3 bad, varav ett master sovrum med eget bad och dusch, två gästsviter med eget bad, granit i kök och badrum, barkök, rostfria vitvaror, kontor, klinker i hela huset förrutom i sovrummen där det är heltäckningsmatta. Study /Tv-rum eller kontor. Pool med uteplats och sommarkök.

Takfläktar/taklampor i alla rum, separat tvättrum, 3-bils garage. Gargareuppfart, gångar samt uteplats/altan med stenläggning. Anlagd trädgård komplett med gräs, buskar och palmer. Det finns 3 olika exterör och interiör färger att välja mellan mm.

OBS: Detta hus finns till salu färdigbyggt med pool på en attraktiv tomt med access till Mexikanska Golfen.

För mer info / bilder:
susperstad@gmail.com$299,900

$199,900

MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Perstads Bilblogg www.Perstad.se Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Tomter Till Salu Cape Coral Florida Spela Golf i Florida Fiske i Florida Lägenheter Till Salu i Florida Info. Om Att Köpa Hus i Florida

MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. -Din svenska mäklare i FloridaCopyright 2017 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Home
Perstad & Perstad Snackar Bilar Vigsel / Bröllop i Florida myflorida.se Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan