En del ser Sanibel som en naturnära ö med golfbanor, cykelstigar, exotiskt djurliv och delfiner som hoppar i solnedgången.  För andra utgör Sanibel och Captiva ett centrum för aktiv semester med ständigt nya aktiviteter och över hundra restauranger som erbjuder det mesta från havets läckerheter till biff från Texas. Fiskeentusiasten får sitt lystmäte i vattnen kring Sanibel som blev känt för sitt Tarponfiske.


”Sanibel Causeway” är den enda stranden på Floridas västkust där man får köra bil på beachen, sportfiska och laga middagen på fasta kolgrillar.  Sanibel Causeway är ett av få ställen där man både kan uppleva att solen går upp, och ner på samma plats.


Djur i det vilda ser man dagligen på Ding Ding Darling och CROW - djursjukhus där ideella krafter tar hand om skadade pelikaner, tvättbjörnar och….


Tröttnar man på att sola på de vita stränderna och bada i det ljumma turkosfärgade havet väntar en rad aktiviteter: Hyra båt, paddla, tennis, golf, cykeltur, sportfiska eller parasailing eller varför inte en grillafton vid poolen…. och givetvis shopping.


MyFlorida.se har svensk kontaktperson på plats 24/7 i Cape Coral, Florida som tar hand om alla frågor på plats


OBS: Norr om Villa Sanibel ligger ett av öns vattenverk, som varken syns eller hörs från Villa Sanibel. För att se det måste man vara en fågel. Den tropiska grönskan som omgärdar området är betagande. Bilden ovan ”Naturtomt” är tagen mot vattenverket.

Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida

1400 Colonial Blvd.
Fort Myers, FL 33907
(888) 867.9567
(239) 275.8004

www.swedensfinest.com

***********************************

Skandinavisk Process Automation AB

Blockgatan 14

653 41 Karlstad

Tel: 054-156020

Fax: 054-156560

Mob: 070-5171960

bjorn.lund@skandinaviskprocess.se


PS: Saknar du svenska delikatesser såsom sill, ansjovis, ost och godis och annat smått och gott. A Swedish Affair har det du söker och mycket mer…..

Är fiske något som lockar - på Sanibel Island kan man följa med på fiske charter. Ibland räcker inte armarna till att beskriva fångsten - då är ett foto bättre. Här drar man upp fisk med vanligt kast spö.

Fiska på Sanibel Island

Välkommen till Villa Sanibel - Sanibel Island

Villa Sanibel ligger på den tropiska ön Sanibel utanför Cape Coral/Fort Myers, Florida i Mexikanska golfen. Här har du möjlighet att pröva på karibiskt öliv. Gift er på stranden och ha er ”Smekmånad” i ert eget privata karibien hus.

Sanibel och Captiva är två populära öar som nås med bil och båt.

Villa Sanibel som är en del av ett parhus ligger bara 25 minuters färd från Southwest Florida International Airport och 5 min med cykel från närmaste sandstrand där snäckorna aldrig tar slut. För att inte tala om fantastiska möjligheter både för proffs- och fritids fiskaren.

Två stycken uteplatser - en med grill. Poolen erbjuder relax och lek vid svajande palmer.

Beacherna erbjuder milsvid utsikt över det turkosa havet där man kan se delfinerna leka i solnedgången. Stränderna  är tillsammans över 27 kn långa. Här blir det aldrig trångt.

Köket är välutrustat med bl.a. ismaskin och micro. Tvättmaskin och torktumlare i separat byggnad.

Stränderna anses höra till de bästa i hela USA. Sanibel är välkänd för att vara den bästa stranden för att plocka vackra snäckor ur havet.

Sanibel är inte packat med folk som stränderna i Spanien. Här finns gott om plats för alla.

Kabel-TV med över 100 kanaler, fri telefon för lokalsamtal och Internet med bredbandsuppkoppling/WiFi + 4 st cyklar. På uteplatsen finns en gasolgrill med en extra tank gasol i förrådet.

Varför inte passa på att gifta er och tillbringa en vecka i Villa Sanibel.

Marie med dagens fångst - Redfish - Middagsfisk till hela familjen.

Lars med en Jack.

Sanibel är inte bara bad, strand och fiske , här finns en underbar tropisk natur, +48 mil cykelvägar, golf och givetvis vattensporter av alla de slag.

2 st golfset dam/herr finns i huset att hyra för $50/vecka.


MyFlorida.se

Besöksadress:  1222 SE 47th St.

Cape Coral, FL 33904, USA
Tele: +1-239-699-7578

Email: susperstad@gmail.com


Epost: susperstad@gmail.com

Kontakta MyFlorida.se

MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Villa Sanibel Hyra hus - Villa Sanibel, Sanibel Florida

Boka Villa Sanibel

Hyra hus - Villa Sanibel, Sanibel Florida

Copyright 2018 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Hyra hus - Villa Sanibel, Sanibel Florida Hyra hus - Villa Sanibel, Sanibel Florida Perstad & Perstad Snackar Bilar Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida

Sovrum: 1 + bäddsoffa

Badrum: 1

Kvm: 74

Pool: JA, delas med 7 hushåll.

Uppvärmd: JA

Spa: NEJ

WiFi: JA

Vid kanal: Nej

Pris: $950 /vecka

Uteplats: 2 st, norr+ söderläge

Städning: $100

Serviceavgift: $45

Cyklar: 4 st

+11% skatt

   
*STORA BILDER - Klicka här!

Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se