MyFlorida.se - Din Länk Till Paradiset Stränder vid Cape Coral Allt Du Bör Veta Cape Coral NewsFlash Fakta Om Cape Coral Upplev Cape Coral Spela Golf i Florida Fiske i Florida

1400 Colonial Blvd.
Fort Myers, FL 33907
(888) 867.9567
(239) 275.8004

www.swedensfinest.com

***********************************

Skandinavisk Process Automation AB

Blockgatan 14

653 41 Karlstad

Tel: 054-156020

Fax: 054-156560

Mob: 070-5171960

bjorn.lund@skandinaviskprocess.se


PS: Saknar du svenska delikatesser såsom sill, ansjovis, ost och godis och annat smått och gott. A Swedish Affair har det du söker och mycket mer…..

Söker du något annorlunda - Villa Baloo ligger på Pine Island som är den största ön utanför Cape Coral i Mexikanska golfen. Med 30,000 besökare / år är det en ö med ett rikt folkliv.


Villa Baloo en tvåplans poolvilla på pålar med tropisk växtlighet, i en Parkliknande Palmträdgård med gångar täckta av snäckor på över 2 000 kvadratmeter. Helt nya möbler / sängar av högsta kvalitet.


På tomten växer kokosnötter, grapefrukt, ananas, och bananer, fritt för husets gäster att plocka.


Pine Island ligger bara en timme från den internationella flygplatsen i Fort Myers - 20 min från Cape Coral, men var länge ett okänd ”hide away”.  


Pool med stort poolområde. Plats för solstolar. Eluppvärmd pool. Utanför poolburen finns en gasolgrill med en extra tank gasol i förrådet.

Utomhus, under tak, finns flera altaner med stolar och bord med utiskt över pool och den exotiska trädgården.. Den designade poolen är villans naturliga samlingsplats.


5 min till St. James City, Pine Island

20 min till Cape Coral

60 min till Southwest International Airport som ligger utanför Fort Myers.

Tillkommer: Säkerhetsdeposition som återbetalas vid hemresa.


MyFlorida.se har en svensk kontaktperson Susanne Perstad i Cape Coral, Florida  som tar hand om alla frågor på plats


Villa Baloo är perfekt för den som vill koppla av i en tropisk miljö.  Trädgården skiljer sig från det mesta med exotiska träd och frukter och färggranna blommor som kantar gångvägarna. Men ändå bara minuter med bil till närmaste affärer och restauranger med live musik. Resturangerna ligger givetvis med utsikt över vackra kanaler och Mexikanska golfen.

Ett stenkast från Villla Baloo finns många trevliga, mysiga  fiskerestauranger. Waterfront Restaurant med live musik är en av dom. Missa inte glasskiosken: Great Licks Ice Cream

Från Pine Island Marina finns många olika ”Båt-Taxi”  som på 20 min tar dig till Sanibel Island med milslånga sanstränder.

Eller varför inte ett besök på den gamla indian ön Cabbage Key med restaurang, djungelpromed och utsiktstorn. OBS: Spara salladen och mata de vilda sköldpaddorna.

Många föredrar att hyra en Golf-Cart att ta sig fram med på ön.

Hyr en egen båt med GPS - båtar  i alla storlekar och prisklasser 5 min från huset., Jet-Ski, kanot - åk med på en fiske-charter en timma eller en hel / halvdag du väljer. Pine Island erbjuder äventyr för hela familjen.

Här kan du även hänga med på en flygtur runt öarna i Mexikanska golfen. Glöm inte kameran.

Den gröna ön med exotiska växter som ananas, mangrove, kokosnötspalmer, bananträd och färgsprakande jättefjärilar erbjuder en avslappnad atmosfär. Du blir snabbt en del av den amerikanska vardagen med vänliga öbor som gärzna delar med sig av öns smultronställen.

Villan har 4 sovrum med totalt 8 sängplatser. 3 sovrum på 2:a vån + bad. (2 kingsize dubbelsängar och  1 sovrum på 1:a våningen + 1 bad) 2 enkelsängar.

3 badrum fördelade på 2 plan. Ljus öppen planlösning med stora fönster. Generöst vardagsrum med matplats för 8 och panoramafönster mot trädgården.

Barkök med granit, matlats med en utsikt man inte hittar annat än i Karibien. Köket är välutrustat. Digital kabel-TV med över 100 kanaler, internet med fritt WiFi. 2 cyklar för utlåning. Ytterligare cyklar finns att hyra 5 min. Från huset.

Se delfiner i naturlig miljö.

När fiskaren talar om hur stora
fiskar han fått ……

Villa Baloo - PoolVilla - MyFlorida.se

Affärsgata Matlache med restauranger med live musik, affärer i karibisk stil eller en lugn kanot tur för uppleva naturen från sjösidan.

Waterfront Restaurant

Bananer, ananas, och grapefrukt
är en del av trädgårdens frukter som
husets gäster har fritt att plocka..

Besöksadress:

MyFlorida.se Inc.

1222 SE 47th St.  

Cape Coral, FL 33904


Tele: +1-239-699-7578


Email: susperstad@gmail.comMail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Villa Baloo

Boka Villa Baloo


Villa Baloo - PoolVilla - MyFlorida.se Hyra hus - Villa Baloo Pine Island Villa Baloo - PoolVilla - MyFlorida.se

Copyright 2018 © MyFlorida.se
Allt material på domän MyFlorida.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.

Perstad & Perstad Snackar Bilar Home Tomter Till Salu Cape Coral Florida Hus Till Salu i Cape Coral Florida Lägenheter Till Salu i Florida Vigsel / Bröllop i Florida Info. Att Köpa Hus/Lght i Florida

Sovrum: 4 - totalt 8 gäster

Badrum: 3

Kvm: 231

Pool: JA

Uppvärmd: JA, EL

Spa: NEJ

WiFi: JA

Vid kanal: Nej

Pris: 6 pers: $1075/vecka
7-8 pers: $1250/vecka

Uteplats:  2 st uteplatser

Cyklar: 2 st

Kanot: JA

Städning: $250

Serviceavgift: $45

+11% skatt

*Exotisk Palmträdgård, huset står på styltor

*STORA BILDER - Klicka här!

Välkommen till Villa BALOO - Pine Island, 20 min från  Cape Coral

Hyra hus - Villa Baloo Pine Island Hyra PoolVillor / Lägenheter Florida Perstads Bilblogg www.Perstad.se